Guillem Vives: “Cal fer valdre el factor camp, ens ha costat molt aconseguir-ho”

26/05/2018

El base assenyalava després de la sessió d'entrenament del dissabte que “en un Playoff a tres partits, el primer partit és molt important. Ens ha costat molt guanyar-nos el poder jugar-ho a casa i cal fer valdre el factor camp. Tenint a l'afició amb nosaltres, tothom sap com són d'importants, es va vore clar l'any passat i a nosaltres ens donen un puntet més”.

 

Sobre el rival, Vives subratlla de Herbalife Gran Canaria que “és un equip amb un grup molt consolidat, amb una forma de fer que els ha portat a estar a dalt molt temps. Tenen moltes opcions en atac i els tres bases són diferents entre ells però que poden aparèixer en qualsevol moment de partit i traure el seu joc”.

 

El director de joc taronja recalca que “tots els Playoffs són complicats, totes les eliminatòries que he jugat han sigut molt igualades, tots sabem com de dura és la post-temporada en la Liga Endesa. Hem de preparar bé els partits i estar forts mentalment per a anar superant adversitats durant el partit i durant l'eliminatòria i segur que va a ser una eliminatòria dura”.

 

Després de superar les seues molèsties en el turmell esquerre, Vives confirma el seu bon estat de salut: “Em trobe bé, agafant sensacions per a arribar bé al Playoff. De moment estic en una línia ascendent i espere seguir així”.


TAGS: