Arriba l’Escola d’Estiu de València Basket amb més opcions que mai

30/05/2018

València Basket presenta la tercera edició de l’Escola d’Estiu, una activitat destinada a xiquets d'entre 5 i 12 anys que se celebrarà del 25 al 29 de juny i durant cada una de les quatre setmanes del mes de juliol en el Sport Center Iale de L’Eliana. A més enguany, com a novetat, naix també l’Escola d’Estiu en L’Alqueria del Basket. Esta primera edició, en les mateixes dates, acollirà xiquets i xiquetes d'entre 5 i 11 anys en la major instal·lació de bàsquet del continent. La inscripció per a ambdós activitats és molt flexible, siga per setmanes, dies solts, matins o dies complets.

 

Matins i vesprades d'activitats

Cada dia d'estada en l’Escola d’Estiu estarà ple d'activitats. Pels matins, arribada entre les 8.30 i les 9 hores amb entrene de bàsquet, esmorzar, activitats, jocs i concursos. A les vesprades, descansos amb possibilitat de cine, entrenament de bàsquet, i berenar per a l'arreplega a les 18 hores.

 

Adaptats a cada necessitat

València Basket oferix la possibilitat d'adaptar-te a les necessitats de cada assistent, podent contractar dies solts, només matins o dies complets, o bé setmanes senceres. Tota una setmana eixirà per 125 euros, i en el cas que només siguen tots els matins, 80 euros. També es poden contractar dies complets a raó de 30 euros el dia complet i de 18 euros cada matí solta.

 

Juny i tot el mes de juliol

L'activitat es durà a terme en un primer torn que tindrà lloc del 25 al 29 de juny, i posteriorment durant tot el mes de juliol, en les setmanes del 2 al 6, del 9 al 13, del 16 al 20 i del 23 al 27.

 

Inscripció

A continuació adjuntem tots els fulls d'inscripció necessàries per a poder unir-te a l’Escola d’Estiu. Per a completar la inscripció has de realitzar l'ingrés i entregar el resguard junt amb la resta de la documentació en L’Alqueria del Basket, de 9:30 a 14h i de 16h a 20h. Per a qualsevol dubte, pots cridar al 96 121 55 43.

-           Fulld’inscripció Escola IALE

-           Fulld’inscripció Escola Alqueria


TAGS: