Vidorreta: “Jugant en la Fonteta, estem convençuts de poder donar-li la volta el divendres”

31/05/2018

L'entrenador de Valencia Basket Txus Vidorreta va assenyalar després de la derrota del seu equip en la pista del Herbalife Gran Canària que “hem començat el partit amb bon nivell ofensiu, bona circulació de pilota i molt encert en el tir de tres punts. Ens ha costat el gran inici de Rabaseda, que ha sigut decisiu al costat de Paulí tot el partit, però especialment en eixe inici en el qual nosaltres estàvem molt centrats per a mantindre’s el Granca en el partit. Hi ha hagut dues accions seguides amb marcador igualat en la qual no hem gastat faltes en defenses de close-out que ens han costat cinc punts però encara així hem reaccionat i ens hem col·locat a un per a acabar el primer quart. En el segon quart crec que han sigut claus les dues faltes d'atac de Dubljevic, estem minvats en eixa posició, les faltes li han llevat confiança i ens han col·locat en bonus. Han vingut seguides per dues faltes en camp ofensiu que els han donat quatre tirs lliures, després hem perdut una pilota per no seguir el pla de partit que ens ha ficat un triple Rabaseda i açò ha obert ja una diferència important que en una sèrie en la qual juguem tres partits en cinc dies ha condicionat molt l'esdevenir del segon temps”.

 

El tècnic taronja va continuar dient que “en la segona meitat hem començat bé, semblava que teníem alguna opció de tornar a entrar però ja en l'inici de l'últim quart el Gran Canària ja ha pogut moure's en avantatges superiors a quinze punts i era moment, a causa de la situació física en la qual ens trobem, que no és la millor per a afrontar un Playoff, havíem de pensar en el partit del divendres. Felicitar al Herbalife Gran Canària, ha fet un partidàs i ha sigut mereixedor d'este triomf i de col·locar la sèrie empatada 1-1”.

 

Pensant ja en el tercer partit de la sèrie, Vidorreta va destacar que “açò és temps de Playoff i hem de traure anàlisi que evidentment alguns detalls hem de corregir. Però venim d'haver fet un gran treball defensiu el dilluns, hui Herbalife Gran Canària ha imposat la seua ofensiva a la nostra defensa. El divendres estem segurs que podem donar-li la volta. Et diria que l'eliminatòria que està al 50%, però eixe punt del factor pista entre dos equips que estan igualats, que hem jugat cinc vegades amb tres victòries nosaltres i dues ells, et diria 51-49 perquè juguem en la Fonteta. Però cal jugar-ho, no decidix el partit el públic, ho decideixen els jugadors”.


TAGS: