Maria Bettencourt formarà part del nou projecte de València Basket

31/05/2018

L'equip femení de València Basket continua avançant en el seu projecte per a afrontar la Lliga Dia la pròxima temporada. En este cas apostant per la continuïtat d'una jugadora internacional com Maria Bettencourt, que ha tingut un important paper en l'ascens aconseguit a la màxima categoria.

 

La jugadora portuguesa va donar els seus primers passos amb el CAB Madeira, amb el que va debutar com a professional en la temporada 2007-08 quan comptava tot just 16 anys. Va romandre en este equip fins a 2014, quan va vindre a jugar a Espanya. Durant la seua trajectòria en el CAB Madeira, va disputar la segona competició europea, l'EuroCup Women, en tres ocasions. De 2014 al passat any, va jugar en el CREF Hola madrileny, abans de fitxar per València Basket. Esta temporada ha amitjanat 10.6 punts per a 11.2 de valoració en la lliga regular, sent una de les millors jugadores de la competició. De fet, va ser designada MVP en la jornada 14, amb 39 de valoració.

 

Àmplia experiència internacional amb Portugal

Maria Bettencourt és internacional absoluta amb Portugal des de 2011, després d'una àmplia trajectòria en les categories inferiors de la selecció lusa. Com internacional absoluta va jugar en les classificacions per a l'Eurobasket de 2011, 2013, 2015 i 2017, i en l'actualitat ha sigut una peça molt important per a la seua selecció en els partits disputats en la classificació per a l'Eurobasket 2019.

 

“Estic molt feliç perquè ha sigut un gran any amb València Basket i tenia moltes ganes de seguir en un projecte com este” deia la protagonista. Amb la continuïtat de Maria Bettencourt, València Basket fa un pas més en la confecció del seu projecte per a la pròxima temporada. Un projecte que compta ja amb 9 peces: Irene Garí, Esther Díaz, Meiya Tirera, Maria Pina, Anna Gómez, Tamara Abalde, Marina Lizarazu, Joy Brown i la pròpia Bettencourt.


TAGS: