Més de 600 visites a la major instal·lació de bàsquet de Europa

31/05/2018

La major instal·lació de basket de formació d'Europa va realitzar la seua primera visita guiada per a abonats i aficionats de València Basket el passat 30 de desembre. Des de llavors són molts els que han pogut conéixer de forma totalment gratuïta, tots els detalls de L’Alqueria del Basket.

 

Concretament més de 600 abonats i aficionats han conegut en profunditat la instal·lació, realitzant la visita guiada i rebent al final un obsequi per part del club com a colofó a l'activitat.

 

Han sigut des de l'inici de l'activitat, 11 en total les visites registrades, incloent aficionats de distintes nacionalitats, així com edats molt diverses, quelcom que ve a demostrar l'interés creixent que existix per la major instal·lació de bàsquet del continent.

 

Els abonats i aficionats no van deixar de fer-se fotos i preguntar dubtes sobre la instal·lació, en unes jornades que han suposat un gran èxit de participació. L’Alqueria del Basket no ha deixat indiferent a ningú i les visites van manifestar la seua sorpresa davant de les nombroses possibilitats de la infraestructura.

            

 


TAGS: