Valencia Basket agraix a la seua Afició el suport durant tota la temporada

02/06/2018

La temporada 2017-18 va concloure anit per al primer equip masculí del Valencia Basket, i el Club desitja agrair a tota la seua Afició el suport que ha mostrat durant la campanya i de manera molt especial, per l'increïble ambient que ha tingut la Fonteta en els partits eliminatoris d’esta temporada, tant en les dues trobades de Playoff de la Liga Endesa com en els partits de la Fase d'Ascens a la Lliga Dia.

 

La gran família taronja va fer en l'inici d'esta temporada una nova mostra de fidelitat i compromís en esgotar els abonaments disponibles per a esta campanya. I l'equip ha pogut comprovar eixe suport tant en els 35 partits disputats en La Fonteta, la meitat dels encontres de la que ha sigut la temporada més llarga de la història del Club, com en molts dels desplaçaments que l'equip ha realitzat.

 

La temporada va començar amb la consecució del sisè títol de la història de l'entitat, la Supercopa Endesa. Un triomf que ha permès al Valencia Basket entrar en el selecte club d'equips que tenen en les seues vitrines tots els títols nacionals en categoria masculina. El curs ha suposat també una primera presa de contacte amb el nou format de la Turkish Airlines Euroleague, una nova participació en la Copa del Rei i la consolidació de Valencia Basket com un dels millors equips de la Liga Endesa al llarg de la temporada, en acabar entre els quatre primers al final de la Lliga Regular per huitena vegada en les últimes nou temporades.

 

Esta temporada ha suposat també un pas més en el creixement del nostre primer equip femení, que va poder obtindre davant el nostre públic una de les places d'ascens, per la qual cosa la pròxima temporada s'estrenarà en la màxima categoria del bàsquet femení espanyol.


TAGS: