L’Alqueria del Minibasket acollirà a més de 40 equips de tota Espanya

08/06/2018

L’Alqueria del Minibasket arriba a la major instal·lació de bàsquet base d'Europa per a ser la competició de referència nacional en categoria aleví. Algo que es reflectix en algunes de les xifres que ens va deixant la competició.

 

Són més de 40 equips de distintes ciutats de tot el país els que participen, a dies de tancar la inscripció, en la competició que es desenrotllarà del 21 al 24 de juny en L’Alqueria del Basket. Més de 600 participants en total, convertint la instal·lació en una autèntica festa del bàsquet durant les dates mencionades.

 

En eixos més de 40 equips, estaran representades quasi la totalitat de les comunitats autònomes del país, demostrant la importància d'un torneig, que ja en la seua primera edició comença a convertir-se en una data ineludible en el calendari dels equips de la categoria.

 

L´Alqueria del Minibasket busca reforçar el treball formatiu dels equips participants i l'educació en valors dels jóvens. Per això, de manera paral·lela a la disputa de la competició es realitzaran activitats de caràcter social, formatiu/divulgatiu i lúdic recreatives. El projecte, va resultar guanyador en la categoria L’Alqueria del Basket dels premis Emprén Esport 2018.


TAGS: