Anna Gómez serà presentada demà en l’Hospital IMED

12/06/2018

La base valenciana Anna Gómez (1.78, Alfara del Patriarca, 06/05/1986, 32 anys) serà presentada com nova jugadora de València Basket, després d'haver superat la revisió mèdica, en un acte que tindrà lloc demà dimecres 13 de juny a les 12:30 hores en l'Hospital IMED.

 

La nova jugadora taronja estarà acompanyada en la seua presentació pel president del club Vicente Solá i el conseller delegat Paco Raga a més del gerent d'IMED Pedro Tomás.

 

Sobre Anna Gómez

Anna Gómez va començar a jugar en les categories inferiors del Ros Casares per a acabar la seua formació en l'UB Barça de Barcelona. La seua experiència en la Lliga Femenina comença en 2004 de la mà de Puig D’En Valls d'Eivissa. Precisament allí tornaria en la temporada 2008/2009, després d'un pas de dos anys per Lleó de la mà de CB San José. Després del seu retorn, passa per Sedis Bàsquet, Universitario Ferrol, CD Bosco i Ciudad de Burgos abans d'assentar-se en el Club Polideportivo Bembibre, on està tres temporades.

 

En 2016, Anna Gómez decidix provar sort a Bèlgica després del seu pas per Lleó. Allí realitza una gran temporada, amitjanant 12.3 punts, 5.2 rebots i 4 assistències en Eurocup amb l'equip belga. En lliga també va ser una de les jugadores més destacades amb 11.9 punts per trobada. Després d'una temporada allí, la jugadora, internacional amb les categories inferiors de la selecció, torna a Espanya de la mà del Gernika KESB sent novament peça clau en Lliga Femenina.


TAGS: