L’Alqueria del Basket cuida la salut dels seus usuaris

12/06/2018

En la major instal·lació de bàsquet d'Europa res es deixa a l'atzar. Tant és així que quan es tracta de algo tan important com la salut, tots han de col·laborar. Amb este objectiu, tot el personal de l’Alqueria del Basket realitzarà en els pròxims dies, un curs per a saber com reaccionar davant de qualsevol emergència sanitària.

 

L'objectiu del curs és ensenyar i acostar a la població no sanitària, les maniobres de RCP (Reanimació cardio pulmonar) i desobstrucció de la via aèria en víctimes pediàtriques amb seguretat. També es donarà importància a la utilització del DECHOKER, únic dispositiu capaç de gestionar un entravessament des del minut zero amb millors resultats que el mètode tradicional, així com en pacients de dificultat afegida.

 

S'aprendrà a reconéixer els signes i símptomes de la desocupació cardíaca, alertar als servicis d'emergència, iniciar les maniobres de RCP precoç, a identificar una obstrucció de via aèria i a realitzar les maniobres necessàries per a la seua desobstrucció.

 

A la finalització del curs, els treballadors i treballadores del Club sabran gestionar un accident des de la notificació del mateix a l'arribada del cos sanitari corresponent, assignar tasques a la gent que està present en l'accident o si no és així, a assumir les tasques de forma reeixida, a més de realitzar una reanimació cardiopulmonar coherent que augmente l'esperança d'èxit en la recuperació en pacients pediàtrics.

 

Un exemple més de que en l’Alqueria del Basket es treballa per a tindre baix control qualsevol tipus de situació, incloses les més complicades. 


TAGS: