L’Alqueria del Basket, seu del Facehoop Shooting Camp 2018

14/06/2018

El millor campus de tir d'Europa no podia tindre una altra seu. El Facehoop Shooting Camp aterra en la major instal·lació de bàsquet base del continent.

 

De la mà de Marin Sedlacek, entrenador de formació de gran prestigi als Estats Units que en l'actualitat és scout de Philadelphia 76ers, es tracta d'un programa d'alt rendiment de perfeccionament del tir, en el que està rodejat d'un equip d'entrenadors experts en formació amb experiència internacional. L'objectiu principal és portar al màxim les qualitats tècniques de cada jugador i aconseguir les expectatives individuals de cada u. Per tant, és un campus personalitzat i adaptat a les característiques i virtuts de cada jugador.

 

Els participants podran disfrutar d'una formació integral de tir, amb entrenaments personalitzats i amb recursos intel·ligents per a qualsevol nivell i objectius. Facehoop Shooting Camp és un projecte d'avantguarda, la qualitat del qual, obtinguda d'unir els fonaments més importants del bàsquet americà i l'europeu, és reconeguda internacionalment.

 

Els millors entrenadors, experiència NBA i en els millors equips europeus, al servici del jugador en una experiència essencial per al seu desenrotllament els resultats de la qual han quedat evidenciats en els anys d'experiència que acumula.

 

Per a inscriure's en el campus, que tindrà lloc del 9 al 14 de juliol per a xis i xiques de 13 a 19 anys, cal omplir la fulla d'inscripció i enviar-la a torneos@alqueriadelbasket junt amb el resguard de l'ingrés bancari. Les places són limitades i una vegada realitzada la inscripció, esta quedarà pendent de confirmació. En cas que no siga acceptada, es tornarà l'ingrés immediatament.


Full d'inscripció

Dossier


TAGS: