4 títols per a tancar el Trofeu Federació

18/06/2018

4 títols més que afegir a les vitrines de l’Alqueria és el balanç que deixa un cap de setmana de competició amb molt bones sensacions per als equips de l’Alqueria del Basket. Les finals del Trofeu Federació van deixar grans partits amb victòries taronja en quatre d'ells.

 

En el partit entre els nostres dos equips benjamins, que obria el dia, el Benjamí A es va imposar 53-13 al Benjamí Atlètic Roig. Eugeni Alcover va ser el MVP. No es va poder repetir èxit en aleví especial, on El Pilar es va imposar al nostre aleví blau femení per 44-59.

 

L'acció va continuar a la vesprada amb la victòria 54-39 del nostre infantil femení taronja davant de Benifaió. Lucía Navarro es va portar el guardó a millor jugadora. No van tindre la mateixa sort els xics del nostre cadet València Genovés taronja, van caure davant de CNB Xàtiva per 84-61.

 

Per a acabar el dia, entraven en joc nostre senior València BC Calvestra i el nostre cadet B femení, ambdós sumant una gran victòria. Les senior es van imposar a Picken Benimaclet per 66-53 en un partit que van trencar en la segona mitat amb Gala Tomás com MVP. Les cadets, van imposar el seu ritme des del principi per a véncer per 60- 35 al CB Oliva en la categoria júnior especial. Carla Yuste va ser designada millor jugadora.

 

Un reflex més de la bona temporada que tanquen els equips de planter i escola taronja, evidenciant la seua evolució fins a l'últim segon.


TAGS: