Valencia Basket llança el servici de WhatsApp Taronja

20/06/2018

Novetat per a esta pròxima temporada! Tots els aficionats que ho desitgen podran subscriure's al servici de comunicació del Club: el nou Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen en el Valencia Basket tant primer equip masculí com a primer equip femení.

 

Passos a seguir per a donar-se d'alta en el servici:

 

1.         Memoritza en l'agenda del teu mòbil el telèfon 615151102 amb el nom WhatsApp Taronja o amb el nom que desitges.

2.         Envia un missatge de Whatsapp a eixe mateix contacte indicant que desitges rebre la informació del nostre servici.

3.         Rebràs un missatge explicant la política de privacitat del servici. Per motius legals, hauràs de contestar indicant si l'acceptes amb un simple ; o No. En cas afirmatiu, seràs subscrit com més prompte millor

 

Poden sol·licitar este servici els abonats i aficionats que ho desitgen.

 

Valencia Basket llança este servici com una eina de comunicació de cara a mantindre informats als seus aficionats. Este servici, de moment, no servirà perquè els aficionats puguen dirigir-se al club a través d'este sistema, quedant per a eixe propòsit el telèfon 963957084, el correu electrònic recepcion@valenciabasket.com o les Xarxes socials del club. 


TAGS: