Rafa Martínez: “Estic molt content, sempre m'he sentit volgut”

20/06/2018

El capità de Valencia Basket, Rafa Martínez, assenyalava després de que s'anunciara la seua renovació per l'entitat taronja per a la pròxima temporada que “estic molt content. La veritat és que és un Club en el qual he viscut moltíssimes coses positives, és el Club amb el qual em sent identificat i on tothom vol estar”.

 

Rafa assenyala que el procés per a concretar la seua renovació “ha sigut una negociació fàcil, on les dues parts, tant el Club com jo, hem arribat a un acord molt ràpid i on els dos hem quedat molt contents”

 

Al començament de la pròxima temporada, el capità taronja aconseguirà la xifra d'onze temporades a Valencia Basket. Una quantitat que Rafa Martínez no podia ni imaginar-se aconseguir quan va aterrar en la nostra ciutat en 2008: “La veritat és que no pensava que podria arribar a esta xifra. Són onze anys en els quals he viscut moltíssimes alegries, moltíssimes coses positives. Unes altres que no ho han sigut tant, però que m'han fet ser més fort. València és com la meua casa, la meua segona casa, on sempre he estat molt a gust, on m'he sentit molt volgut per tot el món. I esperem poder engrandir encara més la llegenda”

 

L'escorta de Santpedor està seguint amb la seua recuperació després de l'operació de genoll dret a la qual va ser sotmès el passat 5 de juny. Rafa assenyala que les seues sensacions “ara mateix són molt bones. És un procés lent, cal tindre molta paciència però estic content. Cada dia estic millor i tinc molt bones sensacions”.


TAGS: