El Campus i les Escoles d'Estiu de València Basket ja són una realitat

25/06/2018

El Campus i les dos Escoles d'Estiu de València Basket han arrancat la seua activitat. Els participants del primer torn del campus que organitza el club en el Centre d'Aventura i Oci Calvestra van partir ahir cap a Requena, on disfruten del seu esport favorit. El mateix ocorre amb el primer torn de l'Escola, que enguany es multiplica. Tant en l’Alqueria del Basket com en l'IALE Sports Centre de l’Eliana ja han començat les activitats per als més menuts.

 

Inscripcions per al Campus

El termini d'inscripcions està obert per a tots els interessats, amb un preu de 325€ o de 600€ en cas de voler inscriure's en dos dels torns en pensió completa, fins a completar les places disponibles. La inscripció es pot dur a terme en les oficines de L’Alqueria del Basket, omplint el fullet que es pot descarregar en la web de www.valenciabasket.com. Per a informació queda disponible el telèfon de L’Alqueria 96 121 55 43 i el mail campus@valenciabasket.com

 

Diverses activitats

En esta edició del Campus es realitzaran dos sessions d'entrenament al dia (fins a un total de 14 entrenes) amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia. Es disputaran diversos concursos, com 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star, etc. A més, junt amb el basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina, rocòdrom i molt més. I com a record d'esta experiència, tots els inscrits rebran dos camisetes i un pòster. L'activitat s'exercix en les instal·lacions de Calvestra, que compten amb 8 pistes de basket, 4 de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servici d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

 

L'Escola d’Estiu es multiplica

La tercera edició de l’Escola d’Estiu, és una activitat destinada a xiquets d'entre 5 i 12 anys que se celebrarà del 25 al 29 de juny i durant cada una de les quatre setmanes del mes de juliol en el Sport Center Iale de L’Eliana. A més enguany, com a novetat, naix també l’Escola d’Estiu en L’Alqueria del Basket. Esta primera edició, en les mateixes dates, acollirà xiquets i xiquetes d'entre 5 i 11 anys en la major instal·lació de bàsquet del continent.

 

Adaptats a cada necessitat

València Basket oferix la possibilitat d'adaptar-te a les necessitats de cada assistent, podent contractar dies sòls, només matins o dies complets, o bé setmanes senceres. Tota una setmana eixirà per 125 euros, i en el cas que només siguen tots els matins, 80 euros. També es poden contractar dies complets a raó de 30 euros el dia complet i de 18 euros cada matí solt.

 

Inscripció Escola

A continuació adjuntem tots els fulls d'inscripció necessàris per a poder unir-te a l’Escola d’Estiu. Per a completar la inscripció has de realitzar l'ingrés i entregar el resguard junt amb la resta de la documentació en L’Alqueria del Basket, de 9:30 a 14h i de 16h a 20h. Per a qualsevol dubte, pots cridar al 96 121 55 43.

 


Tríptic Campus


Escola IALE


Escola Alqueria

 


TAGS: