El II Campus d’Entrenadors s’estrena en l’Alqueria del Basket

25/06/2018

El Campus de formació per a entrenadors que organitzen Fundació Aíto i València Basket, s’ha estrenat esta vesprada en la major instal·lació de bàsquet d'Europa. La segona edició, ha començat amb rècord, superant les xifres d'inscripció de la passada, amb més de 50 participants.

 

El Campus, que té com a objectius millorar la capacitat d'observació i anàlisi del joc, incrementar l'ús de les noves tecnologies, actuar de manera crítica, avaluar el rendiment de jugadors, equip i un mateix, i el coneixement de l'entrenament i el joc, reunix els majors experts del món de la cistella.

 

Ibón Navarro, Porfirio Fisac, Juan Maroto o Gloria Estopà són alguns dels entrenadors que participaran com a ponents, abans de que el propi Aíto García Reneses duga a terme l'última ponència divendres que ve.

 

Arturo Álvarez, entrenador de CB El Prat de LEB Oro, ha sigut l'encarregat d'impartir les dos primeres ponències en un Campus que tindrà 4 xarrades al dia i taula redona en acabar de sopar. El tècnic va tractar el 2x1 en el bàsquet actual i els atacs múltiples en el bàsquet de formació. “Amb este Campus es demostra el que és l’Alqueria del Basket. És un somni per a tot entrenador poder compartir l'experiència ací i per a tot el món que la visite, veure la magnitud que té. És una passada. Esperem estar a l'altura de l'esdeveniment i la instal·lació. València Basket demostra una vegada més per què és pioner i un dels clubs que fan coses més interessants pel bàsquet” deia el protagonista.

 

Demà continuarà l'acció en la pista central de l’Alqueria del Basket, amb Ibon Navarro a càrrec de les dos ponències matinals i Porfirio Fisac a càrrec de les dos vespertines.

 


TAGS: