Tamara Abalde: “Crec que l'equip encaixarà molt bé”

27/06/2018

La jugadora gallega del València Basket està concentrada amb la Selecció Espanyola, a la que ha tornat després de realitzar una gran temporada. Aprofitem per a parlar amb ella sobre Espanya, sobre el seu germà Alberto Abalde i sobre la seua incorporació al projecte taronja de cara a la pròxima temporada.

 

Com està sent la teua experiència en la tornada a la selecció?

La veritat és que molt bé, ahir ja vam aterrar a Mallorca, hem començat ja amb entrenaments, a agafar-nos un poc a la rutina de la concentració i molt bé. Estic molt contenta. A més coincidir amb la selecció masculina estant el meu germà ha sigut una experiència molt bonica.

 

Com has viscut eixe moment de coincidir amb Alberto?

Ha sigut molt bonic, m'ha fet molta il·lusió coincidir amb el meu germà menut. Ja estàvem molt il·lusionats per coincidir a València i jugar els dos en el mateix club, en la mateixa ciutat. I damunt tindre esta sorpresa a l'estiu, perquè a mi la convocatòria em va agarrar un poc per sorpresa, m'ha fet moltíssima il·lusió. Ja tenim molts plans de cara a la pròxima tempoda, a més viurem prop, serà genial poder estar junts i recolzar-nos.

 

Com veus el projecte taronja de cara a la pròxima temporada?

El projecte té molt bona pinta des de fa temps, s'estan fent molt bé les coses a València. L'equip que estem fent crec que és un equip fet amb molt de cap, mesclant jugadores nacionals amb experiència i coneixement de la lliga. Crec que les peces encaixaran molt bé i la il·lusió i les ganes que tenim totes són enormes. Així que tenim ganes de començar i es faça realitat, encara que espere que açò de la selecció dure molt!


TAGS: