Joan Sastre visita el Campus d’Estiu de València Basket

28/06/2018

Joan Sastre ha visitat el Campus d'Estiu de València Basket, en un dia d'activitat especial en el parc aquàtic d'Aquópolis, Cullera.

 

El jugador de València Basket ha disfrutat d'un matí especial junt amb els més jóvens, que no han parat de fer-se fotos i de demanar autògrafs durant la seua estada.

 

“És una jornada divertida. Sempre és gratificant poder vindre ací i passar una estona amb els xics. Quan jo era xicotet ens agradava que els jugadors ens feren visites i passaren una estona amb nosaltres. Ara ho puc fer com a jugador i veure les seues cares de felicitat ho és tot” deia el protagonista.

 

Quatre torns més en l'horitzó

Després d'este primer torn, vindran altres quatre oportunitats de no perdre's esta cita indispensable de cada estiu: el segon torn anirà de l'1 de juliol al 7 de juliol, el tercer del 8 de juliol al 14 de juliol, el quart del 15 de juliol al 21 de juliol i el quint i últim del 23 al 29 de juliol.

 

Seguix obert el termini d'inscripcions per a tots els interessats a inscriure's en els quatre torns restants, amb un preu de 325EUR o de 600EUR en cas de voler inscriure's en dos dels torns, fins a completar les places disponibles. Tota la informació per a les noves inscripcions està disponible en la nostra pàgina web, en el telèfon 96 121 55 43 o el 615 55 73 77. Els torns dos i tres ja estan complets.


TAGS: