Esgotades les places dels dos pròxims torns del Campus de València Basket

28/06/2018

La 29a edició del Campus d'Estiu de València Basket està sent tot un èxit. Tant és així, que s'han esgotat les places per al segon i el tercer torn del Campus que s'organitza en el Centre d'Aventura i Oci de Calvestra, a Requena. Els interessats poden seguir apuntant-se en el quart i quint torn, que es duran a terme des del 15 al 21 de juliol i del 23 al 29 de juliol respectivament.

 

Inscripcions

Amb un preu de 325€ o de 600€ en cas de voler inscriure's en dos dels torns en pensió completa, fins a completar les places disponibles, la inscripció es pot dur a terme en les oficines de L’Alqueria del Basket, omplint el fullet que es pot descarregar en la web de www.valenciabasket.com. Per a informació queda disponible el telèfon de l’Alqueria 96 121 55 43 i el mail campus@valenciabasket.com.

 

Diverses activitats

En esta edició del Campus es realitzaran dos sessions d'entrenament al dia (fins a un total de 14 entrenes) amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia. Es disputaran diversos concursos, com 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star, etc. A més, junt amb el basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina, rocòdrom i molt més. I com a record d'esta experiència, tots els inscrits rebran dos camisetes i un pòster.

 

Xarrades col·loqui sobre la Cultura de l'Esforç

València Basket oferirà als assistents una sèrie de xarrades col·loqui sobre els valors que abandera el club taronja i que tan d'actualitat es troben.

 

-Tríptic informatiu


TAGS: