Completa la primera edició del Facehoop Shooting Camp a L’Alqueria

29/06/2018

El millor campus de tir del continent aterra en L’Alqueria amb èxit de participació. La primera edició del campus celebrada en la major instal·lació del continent, ha esgotat les places disponibles a 10 dies que comence l'acció.

 

De la mà de Marin Sedlacek, entrenador de formació de gran prestigi als Estats Units que en l'actualitat és escolta de Philadelphia 76ers, es tracta d'un programa d'alt rendiment de perfeccionament del tir, en el que està rodejat d'un equip d'entrenadors experts en formació amb experiència internacional. L'objectiu principal és portar al màxim les qualitats tècniques de cada jugador i aconseguir les expectatives individuals de cada u. Per tant, és un campus personalitzat i adaptat a les característiques i virtuts de cada jugador.

 

Els participants podran disfrutar d'una formació integral de tir, amb entrenaments personalitzats i amb recursos intel·ligents per a qualsevol nivell i objectius. Facehoop Shooting Camp és un projecte d'avantguarda, la qualitat del qual, obtinguda d'unir els fonaments més importants del bàsquet americà i l'europeu, és reconeguda internacionalment.

 

Els millors entrenadors, experiència NBA i en els millors equips europeus, al servici del jugador en una experiència essencial per al seu desenrotllament els resultats de la qual han quedat evidenciats en els anys d'experiència que acumula.

 

A l'haver quedat esgotades les places, qualsevol inscripció que no haja sigut confirmada, rebrà la devolució del seu ingrés de forma immediata. Per a qualsevol dubte, queda a disposició el correu torneos@alqueriadelbasket.com.


TAGS: