Arranca el segon torn del Campus de València Basket

01/07/2018

La 29a edició del Campus d'Estiu de València Basket continua acostant el bàsquet als xiquets i xiquetes que volen disfrutar també de l'esport durant l'estiu. El segon torn, les places del qual es van esgotar abans del començament, ha arrancat hui la seua activitat amb més de 200 xiquets i xiquetes. Tots els participants, s'han congregat en l’Alqueria del Basket per a agafar a les 11h un autobús que els ha traslladat al Centre d'Aventura i Oci Calvestra a Requena per a començar a viure l'experiència.

 

Inscripcions

Per davant tres torns amb places disponibles per a les dos últimes setmanes de juliol. Amb un preu de 325€ o de 600€ en cas de voler inscriure's en dos dels torns en pensió completa, fins a completar les places disponibles, la inscripció es pot dur a terme en les oficines de L’Alqueria del Basket, omplint el fullet que es pot descarregar en la web de www.valenciabasket.com. Per a informació queda disponible el telèfon de l’Alqueria 96 121 55 43 i el mail campus@valenciabasket.com.

 

Diverses activitats

En esta edició del Campus es realitzaran dos sessions d'entrenament al dia (fins a un total de 14 entrenes) amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia. Es disputaran diversos concursos, com 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star, etc. A més, junt amb el basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina, rocòdrom i molt més. I com a record d'esta experiència, tots els inscrits rebran dos camisetes i un pòster.

 

Xarrades col·loqui sobre la Cultura de l'Esforç

València Basket oferirà als assistents una sèrie de xarrades col·loqui sobre els valors que abandera el club taronja i que tan d'actualitat es troben.


TAGS: