El bàsquet en cadira de rodes, protagonista en L’Alqueria del Basket

01/07/2018

L’Alqueria del Basket ha viscut hui el tancament de dos jornades molt especials. De la mà de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana, el bàsquet en cadira de rodes ha centrat l'atenció en la major instal·lació de bàsquet del continent.

 

Dos dies replets de ponències, entrenaments i un ambient per al record en el Clínic per a entrenadors de bàsquet en cadira de rodes, activitat que forma part de l'Escola de Bàsquet en cadira de rodes, projecte que va rebre el segon premi en la categoria L’Alqueria del Basket dels premis Emprén Esport.

 

Situació actual, tècnica individual i col·lectiva, aspectes bàsics de la defensa i l'atac, bàsquet inclusiu i nombrosos exercicis pràctics són algunes de les activitats que han afrontat els més de 30 entrenadors que han participat en les jornades.

 

Després dels últims exercicis els entrenadors participants han rebut en el dia de hui els seus diplomes i han posat en comú les conclusions extretes després de dos dies de formació. 15 hores en total d'activitat formativa reconeguda per la Federació Espanyola d'esports de persones amb dispacidad física i la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, que compta les hores com a pràctiques per als Cursos d'Entrenadors. 


TAGS: