Gala Camarena, Bárbara Cuxart i Lorena Segura, amb la selecció espanyola

03/07/2018

Triple presència en la selecció espanyola de jugadores de L’Alqueria del Basket, cosa que evidència el bon treball realitzat pel planter de València Basket al llarg de la temporada. En este cas es tracta de Gala Camarena, Bárbara Cuxart i Lorena Segura, que formaran part de les convocatòries de les seues respectives categories.

 

Lorena Segura, repetix presència amb la selecció espanyola sub18. Després de les últimes concentracions, la jugadora seguix a les ordes de Mario López per a preparar l'Europeu sub18 d'Udine. El treball començarà amb concentració a Alcázar de San Juan del 10 al 19 de juliol. Posteriorment jugarà el torneig internacional d'Alcázar de San Juan, en el que es mesurarà a França, Bèlgica i Alemanya. La selecció sub18 disputarà un torneig més, l'internacional d'Udine del 27 al 29, abans de començar l'europeu de la categoria, en la mateixa ciutat, del 4 al 12 d'agost.

 

Per la seua banda, Gala Camarena i Bárbara Cuxart també tornen a tindre protagonisme amb la selecció sub15. Les jugadores infantils de València Basket, formen part de la llista de 15 jugadores que afronten concentració en Íscar del 15 al 19 de juliol. D'eixa llista, eixiran 12 jugadores per a disputar el torneig internacional de Niça, que mesurarà a la nostra selecció a Grècia, Itàlia i França.

 

Un exemple més de que la casa del bàsquet europeu de formació continua donant els seus fruits. Els jugadors de l’Alqueria del Basket continuen creixent.


TAGS: