Marin Sedlacek, una eminència del bàsquet de formació en l’Alqueria

08/07/2018

El millor campus de tir d'Europa aterra en la major instal·lació de bàsquet base del continent, i ho fa amb el millor director possible. Marin Sedlacek, serà el responsable del treball realitzat en la instal·lació des de demà, fins a diumenge que ve.

 

Entrenador de formació de gran prestigi als Estats Units que en l'actualitat és scout de Philadelphia 76ers, és tota una eminència a nivell mundial en bàsquet de formació. Va ser director dels campus europeus i també dels americans de Basketball Without Borders que coorganitzen FIBA i NBA, tècnic assistent en l'equip mundial del Nike Hoop Summit, i director del Nike Euro Camp. Instructor de FIBA des de 1989, acumula a més una àmplia experiència en les banquetes.

 

De la seua mà, es durà a terme un programa d'alt rendiment de perfeccionament del tir, en el que està rodejat d'un equip d'entrenadors experts en formació amb experiència internacional. L'objectiu principal és portar al màxim les qualitats tècniques de cada jugador i aconseguir les expectatives individuals de cada u. Per tant, és un campus personalitzat i adaptat a les característiques i virtuts de cada jugador. Un projecte d'avantguarda, la qualitat del qual, obtinguda d'unir els fonaments més importants del bàsquet americà i l'europeu, és reconeguda internacionalment.

 

Els millors entrenadors, experiència NBA i en els millors equips europeus, al servici del jugador en una experiència essencial per al seu desenrotllament els resultats de la qual han quedat evidenciats en els anys d'experiència que acumula.


TAGS: