Jaume Ponsarnau visita el 3r torn del Campus d’Estiu de Valencia Basket

10/07/2018

L'entrenador de València Basket, Jaume Ponsarnau ha visitat el Campus d'Estiu de València Basket, compartint una bonica jornada amb els xics i xiques en el Centre d'Oci i Aventura Calvestra a Requena.

 

L¡'entrenador de València Basket ha disfrutat d'un dia especial junt amb els més jóvens, que no han parat de fer-se fotos i de demanar autògrafs durant la seua estada.

 

“Tot el que siga compartir un moment d'este esport meravellós que tots amem tant amb xiquets i xiquetes que viuen açò amb molta il·lusió és fantàstic. Al final, vindre ací en este context de naturalesa, cistelles i balons, és meravellós, i si després d'entrenar dur i sua podem apegar-nos un capbussó, millor” deia el protagonista. Els integrants del campus van disfrutar amb les respostes de l'entrenador taronja.

 

Dos torns més en l'horitzó

Després d'este tercer torn, vindran altres dos oportunitats de no perdre's esta cita indispensable de cada estiu: el quart del 15 de juliol al 21 de juliol i el quint i últim del 23 al 29 de juliol.

 

Seguix obert el termini d'inscripcions per a tots els interessats a inscriure's en els dos últims torns, amb un preu de 325EUR o de 600EUR en cas de voler inscriure's en dos dels torns, fins a completar les places disponibles. Tota la informació per a les noves inscripcions està disponible en la nostra pàgina web, en el telèfon 96 121 55 43 o el 615 55 73 77. El tercer torn ja està complets.


TAGS: