Thiama Kamara, dos anys més amb València Basket

12/07/2018

València Basket ha arribat a un acord amb la pívot senegalesa Thiama Kamara (1.89m, Dakar, Senegal, 20 anys) perquè continue lligada a València Basket durant les dos pròximes temporades. Kamara jugarà cedida la primera d’elles.

 

Thiama Kamara debutà ja en competicions espanyoles des de l'edat infantil pel que té la condició de jugadora de formació espanyola i acumula una gran experiència en les pistes, arribant a competir en Lliga Femenina 1 amb Spar Gran Canària en la temporada 2015/2016. La temporada 2016/2017 la pívot va rendir a un alt nivell a Extremadura en Lliga Femenina 2 abans de recalar a València Basket la passada temporada.

 

En la seua primera temporada com taronja, Thiama Kamara ha participat fins en 17 partits, amitjanant 7 minuts per enfrontament, a més de capturar 2.5 rebots amb un 42.4% de percentatge d'encert en tirs de dos.

 

Amb l'objectiu que seguisca amb la seua progressió, el Club buscarà una més que probable cessió durant esta temporada en un destí en què puga continuar acumulant minuts per a desenrotllar tot el seu potencial.

 

Amb la renovació de Thiama Kamara, València Basket s'assegura la continuïtat d'una jugadora en clar creixement que ja en el seu primer any ha deixat detalls del que pot aportar a mitjà termini.


TAGS: