Agraïment jugadores temporada 17/18

17/07/2018

València Basket vol agrair a Leles Muñoz, Begoña Pallardó i Virginia Sáez la seua gran professionalitat i esforç durant les quatre temporades que han completat en el senior femení de València Basket.

 

Les tres jugadores han viscut des dels inicis la humilitat d'un projecte que ara mateix no estaria en Lliga Dia de no ser pel seu treball. Repartint-se la capitania, Leles Muñoz i Begoña Pallardó van liderar un equip en què Virginia Sáez va ser referència per a aconseguir algo impensable, amb l'ascens a Lliga Femenina 2 primer, la permanència en la categoria després, i la consecució de l'ascens finalment.

 

Entre Begoña, Leles i Virginia, sumen 240 partits amb la camiseta de València Basket, sent la tercera, quarta i sexta jugadores respectivament amb més partits de la nostra història. D'altra banda, amb 640 i 523 punts, Virginia Sáez i Leles Muñoz són tercera i quarta màximes anotadores del club, una llista en què també apareix Begoña Pallardó amb els seus 463 punts, entre els que cal incloure els dos decisius que van donar l'ascens a Lliga Femenina 2. Tots eixos números vénen a demostrar que les tres jugadores són història de València Basket, algo que van corroborar les 6200 persones que també gràcies al seu esforç, van voler viure en directe l'històric partit de l'ascens.

 

Després de la seua etapa en el primer equip, Leles Muñoz continuarà en l'estructura del club per a acabar la seua recuperació i ajudar al projecte de categoria Nacional. Virginia Sáez per la seua banda, jugarà la Lliga Femenina 2 amb Immobiliària Víctor Antuña d'Avilés, mentres que Begoña Pallardó encara es decidix entre diverses propostes. El Club augura molts èxits a les xiques i vol desitjar-lis la millor de les sorts en els seus projectes, a més d'agrair la seua entrega des del primer fins a l'últim moment.

 

València Basket vol agrair també a Snezana Aleksic, Ramona Macedo, Renee Bennett i Ana Pocek el seu gran treball en un any històric per al club, col·laborant de forma determinant en l'ascens.


TAGS: