El 95% dels abonats ja han renovat el seu suport al Valencia Basket, abans de la venda lliure

17/07/2018

A falta de més de dos mesos perquè arrancada la nova temporada 2018-19 i una vegada finalitzada la primera fase de la Campanya d'Abonaments, més del 95% dels abonats que va tindre València Basket en la passada temporada, ja han renovat la seua localitat de cara a la campanya 2018-19, superant la xifra de 7.650 abonats en l'Abonament Combinat, als que cal sumar quasi 300 abonats només per a l'equip femení.

 

La Segona Fase de la Campanya arranca demà dimecres amb la venda d'abonaments lliures per a tots els aficionats que desitgen sumar-se a la gran família taronja. El Club traurà a la venda unes 350 localitats repartides entre els diferents tipus d'abonament disponibles, que els interessats poden adquirir des de 125EUR, tots els partits masculins i femenins inclosos. A més, es pot pagar en 8 mesos sense interessos.

 

Al mateix temps, es recorda que es poden continuar adquirint l'abonament només per a l'equip femení des de 30EUR tota la temporada.

 

Valencia Basket es mostra molt satisfet de la seua massa social tant al projecte del primer equip masculí en Lliga Endesa i Eurocup, com al primer equip femení que este any debuta en la màxima categoria del bàsquet nacional i els partits primera de la qual vegada els seus partits estan inclosos en l'abonament de temporada.

 

La gran resposta dels abonats de Valencia Basket de cara a la nova temporada i la suma dels abonaments només per a l'equip femení, situa la xifra total d'abonats Taronja en data de hui en prop de 8.000 i la campanya seguix oberta per al públic en general.

 


El dimecres 18 a les 9:30h, venda lliure

Este dimecres, a partir de les 9:30 hores, eixiran a la venda totes les localitats disponibles per a la temporada 18-19, una vegada passat el període de renovació preferent i la millora de seients.

 

Els interessats poden personar-se en les oficines del Club en La Fonteta i triar la seua nova localitat. També es pot adquirir per web i per telèfon cridant al 902.33.00.40

 

Entren tots els partits!

Des de només 125 euros podran disfrutar de tota la Liga Endesa, 7Days Eurocup i Liga Femenina, incloent el partit de presentació i tots els partits de Playoff de cada una de les competicions a què arribe Valencia Basket.


TAGS: