Valencia Basket aconseguix el “ple tècnic” per segon any consecutiu

20/07/2018

A falta de més de dos mesos perquè arrancada la nova temporada i per segon any consecutiu, la Fonteta arriba al “ple tècnic”; en els seus abonaments combinats. València Basket es mostra molt satisfet del suport de la seua massa social tant al projecte masculí com femení que este any debuta en la màxima categoria nacional i els partits primera de la qual vegada els seus partits estan inclosos en l'abonament de temporada.

 

Valencia Basket ja ha aconseguit els 8.000 abonaments combinats de la venda lliure que va posar a la venda fa només dos dies, amb la qual cosa completa el seu aforament destinat a abonaments d'este tipus per a la temporada 18-19, igualant el rècord absolut d'abonats aconseguit la passada temporada. Seguixen a la venda els abonaments per a vore únicament la Lliga Femenina.

 

Durant l'estiu, podran aparéixer com disponibles nous abonaments en funció de l'aparició de vacants, els dits abonaments apareixeran de forma automàtica en la nostra pàgina web fins a l'inici de la temporada.

 

Abonament femení a la venda!

Una vegada esgotats els abonaments combinats, València Basket té a la venda els abonaments de la Lliga Femenina des de només 30 euros, amb el que podràs vore tots els partits de la màxima competició femenina que es disputen en la Fonteta en el debut de Valencia Basket en esta competició. De moment, ja han sigut retirats més de 300 abonaments d'esta modalitat.

 

Un abonament que no tindrà una ubicació definida en el pavelló, per la qual cosa, si arribes prompte, podràs vore els partits des de molt prop de la pista. Compra el teu abonament femení en este enllaç.


TAGS: