Destacada actuació de Josep Puerto en l'Europeu U20M

22/07/2018

La Selecció Espanyola sub’20 ha acabat esta vesprada la seua participació en el Campionat d'Europa de Seleccions de la categoria amb una contundent victòria davant Itàlia per 85-60 que li ha permès assegurar la sèptima posició en el torneig. En un encontre dominat des del primer quart pels espanyols, l’aler del Valencia Basket Josep Puerto ha baixat la seua presència habitual en pista amb 19 minuts jugats davant els italians, en els quals ha aportat 5 punts i 4 rebots al triomf del combinat nacional.

Este partit va suposar el colofó a una destacada actuació de Puerto en la seua estrena en esta etapa de les seleccions de formació. L’aler valencià ha sigut titular en els set partits jugats per Espanya en este Europeu U20M i ha acreditat una targeta de 9,4 punts, 4,7 rebots, 1 robatori i 7 crèdits de valoració en 26 minuts jugats de mitjana.

Malgrat ser un any més jove que molts dels seus companys i rivals (el torneig permetia participar als jugadors nascuts en 1998 i posteriors), Josep Puerto ha sigut un dels referents d'esta selecció sub’20, acabant com el tercer màxim anotador i també com el segon millor rebotejador del combinat dirigit per Luis Guil. I en els seus registres trobem actuacions molt destacades com els 14 punts i 5 rebots en la brillant victòria davant Lituània en huitens de final, els 14-4 davant Croàcia o els 12 punts i 7 rebots amb els quals va contribuir en el partit de quarts davant Israel.