És l’hora! Arranca el Campus Bankia de l'Esforç 2018 de Valencia Basket

23/07/2018

Ja està en marxa la quarta edició del Campus Bankia de l'Esforç, en el que els 100 alumnes becats per Bankia disfrutaran d'una setmana de bàsquet i aventures en un campus que se celebrarà des de hui dilluns 23 i fins al 29 de juliol en les instal·lacions d'Iale Calvestra a Requena, València.

 

En les instal·lacions de Calvestra

El Campus se celebrarà en les instal·lacions de Calvestra (carretera Villar d'Olmos, km. 5, Requena) que compta amb huit pistes de basket, quatre de mini basket, a més de piscina, residències masculina i femenina, menjador, granja escola, sala de televisió i jocs, teatre i servici d'infermeria i fisioteràpia durant les 24 hores del dia.

 

Dates del Campus

En esta quarta edició del Campus, que se celebrarà des d'este dilluns 23 de juliol fins al diumenge 29 de juliol, es realitzaran dos sessions d'entrenament al dia amb treball per nivells i una sessió de treball específic al dia.

 

Diverses activitats

També es disputaran diversos concursos, com 3x3, 2x2, 1x1, tirs lliures, triples, lliga nocturna i all star. A més, junt amb el basket, es realitzaran moltes altres activitats, com a esports de multiaventura, una excursió a un parc aquàtic, tirolina o rocòdrom.

 

Xarrada d'Héctor Cabrera

Demà dimarts, els assistents es desplaçaran fins a L'Alqueria del Basket per a rebre la xarrada d'un atleta d'elit com Héctor Cabrera. L'atleta d'oliva, especialista en llançament de javelina ha participat en els últims Jocs Paralímpics, té el rècord d'Espanya de la disciplina i forma part del projecte FER. La seua xarrada serà a les 12 del migdia en la pista central.


TAGS: