Definides les dates de la pretemporada del Valencia Basket 2018-19

24/07/2018

Ja es coneixen alguns dels detalls de la pretemporada del primer equip masculí taronja, que tindrà el seu inici el dilluns 20 d'agost i que, al no haver-hi compromisos de seleccions nacionals programats en la data d'inici, comptarà amb la seua plantilla al complet per a començar a treballar.

 

La pretemporada començarà amb les habituals proves físiques i mèdiques, que els nous components de la plantilla taronja i els jugadors que seguixen en l'equip passaran entre el dijous 16 i el divendres 17 d'agost. El dilluns 20 d'agost suposarà el tret d'eixida de la preparació per al curs amb el primer entrenament col·lectiu en pista a les ordres del nou tècnic principal, Jaume Ponsarnau.

 

Després dels primers dies de treball, l'equip taronja es posarà a prova amb una agenda de compromisos de pretemporada que constarà de sis partits de preparació abans d'arrancar la Liga Endesa. La primera oportunitat de vore el nou projecte taronja arribarà el dijous 30 d'agost a les 20:00 hores, quan el Valencia Basket es mesurarà al UCAM Murcia a Alcoi.

 

Una setmana després, Valencia Basket viatjarà a les Illes Balears per a enfrontar-se amb el Movistar Estudiantes el dissabte 8 de setembre a les 20:30 hores en la localitat d'Inca. Com ja és habitual en les últimes temporades, l'equip taronja jugarà altres dos encontres dins del Circuit de pretemporada Movistar davant altres dos rivals de la Liga Endesa.

 

La recta final de la preparació es desenvoluparà íntegrament en terres valencianes. L'equip taronja es desplaçarà a Castelló per a mesurar-se al TAU Castelló el dimecres 19 de setembre a les 20:45 hores. I com ja és tradició, Valencia Basket es presentarà davant la seua afició en la Fonteta en la XXV edició del Trofeu Ciutat de València, que està programat per al diumenge 23 de setembre, amb un horari i davant un rival encara per determinar.


TAGS: