Els participants en el Europe Training Camp del Jr. NBA World Championship ja estan a València

31/07/2018

Els xics i xiques que representaran a Europa en el primer Jr. NBA World Championship, el torneig de bàsquet global per a joves d'elit entre 13 i 14 anys de tot el món, han anat arribant a València al llarg del dia de hui per a començar demà amb la seua preparació per al torneig. Els més matiners a arribar a la nostra ciutat han tingut esta vesprada l'oportunitat de conèixer les instal·lacions de L’Alqueria del Basket en les quals treballaran durant els pròxims tres dies i de llançar els seus primers tirs en la major instal·lació de bàsquet base d'Europa.

 

Els dos equips, formats per 10 jugadors cadascun, comptaran amb la presència de xics i xiques de 12 països d'Europa, incloent tres d'Espanya, tres de Lituània i dos de Regne Unit, Finlàndia, Itàlia, Suècia, respectivament. Estos joves jugadors afrontaran fins al 3 d'agost un campus d'entrenament denominat Europe Training Camp que els servirà com a preparació per al torneig final, que tindrà lloc en el ESPN Wide World of Sports Complex, prop d'Orlando, del 7 al 12 d'agost de 2018. Les instal·lacions de L’Alqueria del Basket permeten que per primera vegada els equips masculí i femení puguen realitzar la preparació alhora i en un mateix recinte. Tecnimede és partner oficial del programa Jr. NBA a Espanya

 

Talent jove reunit en L’Alqueria del Basket

Els equips van ser seleccionats per un comitè d'entrenadors i membres de la NBA després del Jr. NBA World Championship Europe Camp, campament de selecció d'una setmana de durada, que es va realitzar del 30 d'abril al 4 de maig en Rogla, Eslovènia.

 

L'equip masculí està format per Josep Svoboda (República Txeca), Marc Mendoza (Anglaterra), Eric Chime (Finlàndia), Luka Alavidze (Geòrgia), Emmanouil Dimou (Grècia), Liutauras Serkevicius (Lituània), Mattia Durant (Itàlia), Aurimas Buskevicius (Suècia), Mikai Klintman (Suècia) i Yigit Ali Uysal (Turquia).

 

El conjunt femení compta amb triple presència espanyola amb les xiquetes Carolina Ruiz Molina, Carlota Lázaro Lahoz i Berta Oliveras, que formaran equip al costat de Tinu Fakunle (Anglaterra), Juliana Haddad (Finlàndia), Laura vaig donar Stefano (Itàlia), Raina Tomasicka (Letònia), Juste Veronika Jocyte (Lituània), Neda Pliatkus (Lituània) i Jovana Spasovski (Sèrbia).

 

L'equip dels xics serà entrenat per Alessandro Nocera (Itàlia) i Eero Levä (Finlàndia), mentre que l'equip de xiques estarà dirigit per Uros Dragicevic (Espanya) i Lina Brazdeikyte (Lituània).

 

Un torneig global

El Jr. NBA World Championship tindrà divisió masculina i femenina, cadascuna composta de 16 equips regionals (8 d'Estats Units i 8 equips internacionals) que viatjaran amb totes les despeses pagades per a competir en l'esdeveniment inaugural. El Jr. NBA World Championship inclourà una competició en un format de tots contra tots seguit de tornejos d'eliminació individuals. Els guanyadors dels creus d'Estats Units i internacionals jugaran en el World Championship Game el 12 d'agost.


TAGS: