Recepció en l'Ajuntament als participants en el Torneig masculí BAM L’Alqueria 2018

09/08/2018

La regidora d'esports de l'Ajuntament de València, Mayte Girau, ha rebut este matí en el Saló de Cristall del consistori de la capital valenciana als representants de les cinc federacions nacionals que participen en el Torneig masculí BAM L’Alqueria del Basket 2018 (Grècia, Polònia, Israel, Ucraïna i Espanya, que participa amb dos equips).

 

Els participants en el torneig han aprofitat la pausa entre la primera i la segona jornada per a realitzar esta visita a l'Ajuntament de València. Els tres partits de la sessió matinal s'han disputat des de les 10:00h. I la segona jornada, també de tres encontres, començarà a les 17:00 hores amb partits en la pista central i la pista 4 de L’Alqueria del Basket. La Federació Espanyola li ha entregat a la regidora d'esports una camiseta blanca de la Selecció dedicada pels 26 jugadors convocats i els tècnics del combinat sub’14.

 

La regidora ha destacat que “des del govern municipal acollim amb il·lusió la disputa d'esta competició en la nostra ciutat. El basket és una de les activitats més importants en la ciutat, on hi ha una gran tradició i les instal·lacions i el clima permeten que es puga practicar amb facilitat. Els jovenes esportistes representen el millor de l'esport i fruit d'eixe treball i eixe esforç estan ací per a representar als seus països. I donen il·lusió per als joves de les següents generacions que es veuen reflectits en el seu exemple”.

 

En representació de Valencia Basket, el director esportiu Chechu Mulero ha volgut agrair a l'Ajuntament per donar-li rellevància a l'esdeveniment amb esta recepció i a la Federació Espanyola la confiança dipositada per a realitzar la preparació i el gran torneig de formació de l'estiu a Espanya en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket. Respecte a l'organització del torneig, Mulero ha destacat que “este torneig BAM naix amb un ànim de permanència, desitjant que seguiu apostant per treballar en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket any rere any. I que amb el pas del temps, es convertisca en una referència dins del bàsquet europeu i espanyol”.

 

Els partits d'este torneig masculí es repetiran el divendres i el dissabte amb tres encontres al matí i altres tres a la vesprada, reservant la final per a les 19:00 hores del dissabte 11 d'agost en la pista central de L’Alqueria del Basket. Entre el dijous 16 i el dissabte 18, es repetirà el mateix format per al torneig BAM L’Alqueria del Basket 2018 femení.


TAGS: