La Selecció Espanyola U14 femenina es prepara en L’Alqueria del Basket

13/08/2018

Les 25 jugadores convocades per la selecció espanyola U14 femenina ja estan treballant a les ordres dels entrenadors Fran García i Cristina Cantero en les instal·lacions de L’Alqueria del Basket. El grup va arribar ahir a València i va tindre la seua primera presa de contacte amb les millors instal·lacions de bàsquet base d'Europa amb una sessió d'entrenament en la vesprada del diumenge. Este matí, la selecció espanyola infantil ha realitzat la primera de les dues sessions de treball programades per a hui dilluns. Esta rutina es repetirà també el dimarts 14 i el dimecres 15, com a pas previ a la participació d'estes jugadores en l'edició femenina del gran torneig de formació d'este estiu que es celebra en el nostre país: el Torneig BAM L’Alqueria del Basket 2018.

 

Després de l'èxit d'assistència en un torneig que es va portar Espanya Blanc en l’edició dels xics, este nou campionat es disputarà en la seua versió femenina entre el 16 i el 18 d'agost en les nostres instal·lacions per a reunir a València a més de 70 talents de tota Europa en tres intensos dies de bàsquet de formació amb jornades dobles de partits. Després de quatre dies d'entrenament en L’Alqueria del Basket, les 25 convocades per l'U14MFse dividiran en dues plantilles diferents (Espanya Roig i Espanya Blanc) i s'enfrontaran en un format de lligueta davant les seleccions de Polònia, Grècia, Portugal i Finlàndia. El format de competició portarà a cada equip a jugar dos partits al dia per a completar cinc encontres de la Lliga Regular, deixant les eliminatòries finals per a la vesprada del dissabte 18 d'agost.

 

La convocatòria completa de les jugadors que estan entrenant en L’Alqueria del Basket la formen Marina Asensio, Carmen Yanez, Gema Nuñez, Carmen Rigo, Clara Prieto, Deva Bermejo, Marina Aviñoa, Lucía Navarro, María Baldomero, Alejandra Civera, Inés Noguero, Cristina Ugochukwu, Alba García, Elena Buenavida, Erola Alberch, Eva Pardo, Irune Orio, Celia García, Ana Becs, Davinia Angel, Joana Reid, Marina Hernández, Marta Bell, Ariadna Termis i María Valdeande


TAGS: