Juan Carlos Navarro: “Segur que del Torneig BAM L’Alqueria del Basket ix alguna estrela”

17/08/2018

És el jugador que més vegades s'ha posat la camiseta de la Selecció (253) amb la qual s'ha penjat un total de 10 medalles, sent campió del Món en una ocasió i d'Europa altres dos. La seua brillant carrera li ha portat a guanyar 35 títols amb el FC Barcelona Lassa i a provar-se contra els millors en la NBA. A més de tot açò, en el dia en el que s'ha anunciat la seua retirada de les pistes, Juan Carlos Navarro és un dels pares que seguix des de la graderia els partits del Torneig BAM L’Alqueria del Basket 2018 que s'està disputant en les instal·lacions de bàsquet base del Valencia Basket. La seua filla Lucía defensa els colors del combinat blanc d'Espanya. Baix l'atenta mirada del Gran Capità del nostre bàsquet.

 

El propi Juan Carlos Navarro reconeix que començar a competir internacionalment abans dels 16 anys, com permet este torneig, és “super important per a qualsevol xaval. Jo quan tenia la seua edat, quan hi havia alguna competició, alguna concentració amb els companys m'ho passava genial. Per l'exemple de la meua filla que està ací amb la selecció, només et puc dir coses positives. A part estem en unes instal·lacions com L’Alqueria que la veritat és que m'he quedat impressionat. Només és positiu per al bàsquet i segur que d'ací ix alguna estrela”.

 

Navarro reconeix que veu els partits des de la graderia “molt més nerviós, la veritat és que patisc més en este tipus de partits. En estos no tant perquè no és competició oficial. Però la veritat és que quan veig jugar a la meua filla patisc molt més que quan jo estava en la pista. Però ho visc amb il·lusió i sobretot si s’ho passen bé, per a mi és l'important”.

 

Ha conegut en la seua visita d'estos dies L’Alqueria del Basket i reconeix que “estes instal·lacions donen molt per al bàsquet. Ahir va ser el primer dia que vaig estar per ací, he vist ja quasi tota L’Alqueria del Basket i tothom parla meravelles. I l'única cosa que et puc dir és que em sembla impressionant”

 

En les dues dècades de carrera professional que han acabat hui, Juan Carlos Navarro s'ha enfrontat en nombroses ocasions al Valencia Basket. I reconeix que “vindre a jugar a València sempre ha sigut especial. Ho he viscut molts anys, tinc molts companys ací, encara que haja sigut en contra. Hi ha molta gent a la qual li tinc molt respecte. Si haguera de quedar-me amb algun moment ací em quedaria amb aquella cistella de Marcelinho en l'últim segon que ens va fer guanyar en la Fonteta per a ficar-nos en la Final de la Liga Endesa. L'ambient que hi ha a València sempre és bo i a qualsevol jugador li agrada estar en este tipus de pavellons”.


TAGS: