La selecció espanyola inicia la seua concentració a l'Alqueria

22/08/2018

Les 16 jugadores seleccionades per Lucas Mondelo inicien la segona concentració de la Ruta #UnSueñoCompartido que les portarà a València, Extremadura i Tenerife abans de la Copa del Món que se celebrarà en l'illa canària del 22 al 30 de setembre. Esta segona parada transcorrerà en L’Alqueria del Basket amb un torneig preparatori en la Fonteta.

 

Les jugadores convocades pel seleccionador nacional Lucas Mondelo, Laia Palau, Silvia Domínguez, Cristina Ouviña, Queralt Casas, Anna Cruz, Leonor Rodríguez, Betlem Abrivament, Marta Xargay, Alba Torrens, María Comte, María P. Araújo, Beatriz Sánchez, Tamara Abalde, Laura Gil i Laura Nicholls viatgen hui a València junt amb el cos tècnic i al Gabinet Tècnic de la Federació Espanyola de Bàsquet. L'única jugadora de les 16 convocades que no estarà serà Astou Ndour que s'incorporarà més tard a la concentració des d'Estats Units.

 

La capital de la Comunitat Valenciana serà la primera parada d'esta segona concentració de preparació de la Copa del Món de Tenerife que se celebrarà del 22 al 30 de setembre. La Selecció Absoluta romandrà a València 10 dies on entrenarà a partir d'esta vesprada en L’Alqueria del Basket. A València també jugarà un quadrangular de primer nivell contra França, Bèlgica (Plata i Bronze de l'últim Eurobasket) i Letònia. El Torneig es disputarà el 31 d'agost i l'1 de setembre en La Fonteta.

 


TAGS: