La Selecció Espanyola completa la seua primera sessió a L’Alqueria

22/08/2018

La Selecció Absoluta femenina ja està a València i ha completat la seua primera sessió de treball en la casa del bàsquet europeu de formació. S'inicia així la concentració prèvia a la Copa del Món que se celebrarà a Tenerife del 22 al 30 de setembre.

 

Les 16 triades per Lucas Mondelo, entre les que es troba la jugadora de València Basket Tamara Abalde, han dut a terme la seua primera sessió de treball sobre el parquet de l’Alqueria del Basket, en la que ha sigut la primera presa de contacte amb esta segona parada de la Ruta #UnSueñoCompartido.

 

“És il·lusionant per a la Lliga i per al bàsquet femení que un club com València Basket aposte pel femení i es recupere ací. A més és un gran club i sabem que farà les coses bé. Com a grup, com a selecció, poder vindre ací i saber el que és este projecte és bonic i poder estar en la Fonteta i l’Alqueria i veure tot el que s'està fent ací pel bàsquet en general, crec que és molt positiu” deia Silvia Domínguez en el primer dia de treball.

 

La Selecció Absoluta romandrà a València 10 dies en què alternarà el treball en la major instal·lació de bàsquet del continent amb un quadrangular de primer nivell que disputarà contra França, Bèlgica (Plata i Bronze de l'últim Eurobasket) i Letònia. El Torneig es disputarà el 31 d'agost i l'1 de setembre en La Fonteta.


TAGS: