La selecció, espill en què mirar-se per a l’Alqueria

30/08/2018

La trobada que va tindre lloc en la pista central de l’Alqueria del Basket, va permetre a jugadores de la selecció absoluta aconsellar les jugadores de planter de València Basket, i opinar sobre la importància d'una instal·lació com L’Alqueria a l'hora de desenrotllar la seua carrera.

 

Anna Cruz va ser una d'elles. “Ací ho tenen tot a favor. És una ciutat on es respira bàsquet. Les instal·lacions són una passada. Si haguera nascut ací ara mateix estic segura de què haguera tornat a triar este esport” deia la internacional.

 

María Conde, un gran exemple de com el treball dóna els seus fruits a pesar de la seua joventut, era de la mateixa opinió. “És una passada. Ací no hi ha res com açò. Arribar i veure totes estes pistes seguides que no has vist en cap lloc... Per a totes les xiquetes que han començat a jugar a bàsquet i que han hagut de triar entre l'esport i estudis perquè les instal·lacions no et donen i no et posen totes les facilitats que dóna este club, és una pasada”.

 

Ambdós van intentar ajudar les futures jugadores que tracten d'imitar els seus passos. “Que disfruten, perquè les coses si treballes, li poses entusiasme i et sacrifiques un poc, poden anar arribant. Està clar que cal tindre un poc de sort però si treballes i disfrutes del que fas es poden obrir moltes portes” aconsellava Anna Cruz.

 

“Que somien molt. Que realment creguen que les coses poden passar. Que tingues un somni i vullgues aconseguir-ho i després que es divertisquen amb això. Són moltes coses a què has de renunciar i si no és divertit no sé fins a quin punt val la pena” era el consell de María Conde.

 

Una bonica trobada que servirà les jugadores de l’Alqueria del Basket per a continuar creixent amb un gran espill en què mirar-se.


TAGS: