Joan Sastre i Sergi García, convocats per la Selecció Espanyola per a la “finestra” de setembre

03/09/2018

Els jugadors de Valencia Basket Joan Sastre i Sergi García han sigut inclosos pel seleccionador nacional Sergio Scariolo en la llista de 16 jugadors convocats per a representar a Espanya en els partits de la primera ‘finestra’ de la segona fase de classificació per a la Copa del Món 2019. L'equip nacional absolut s'enfrontarà a Ucraïna a Kíev (divendres 14 de setembre a les 18:00 hores) i a Letònia a Madrid (dilluns 17 de setembre a les 19:00 hores).

 

La Selecció Espanyola es concentrarà per a preparar estos dos encontres a partir del dilluns 10 de setembre a Guadalajara. El combinat sènior masculí del nostre país inicia esta segona fase de classificació per al Mundial de 2019 amb dos partits d'avantatge sobre els seus immediats perseguidors (Turquia i Letònia, amb 4-2) després d'acabar amb un perfecte 6-0 la primera fase de la competició.

 

La convocatòria completa de l'equip nacional per a estos dos partits la formen Pablo Aguilar, Jonathan Barreiro, Javier Beirán, Quino Colom, Alberto Díaz, Ilimane Diop, Jaime Fernández, Sergi García, Xabi López Aróstegui, Pierre Oriola, Oriol Paulí, Sebas Sáiz, Sergio Rodríguez, Joan Sastre, Fran Vázquez i Santi Yusta.


TAGS: