Torna el programa “Tu Cole en l’Alqueria”

04/09/2018

El programa “Tu cole en L’Alqueria” que pretén acostar la casa del bàsquet de formació als més xicotets d'una forma diferent i divertida, va nàixer per a ser una formació en valors de la mà del bàsquet, i després de la seua primera temporada, no hauria pogut tindre millor resposta.

 

L'activitat que reforça els valors de l'esport a través de la Cultura de l'Esforç, i al mateix temps permet conéixer en profunditat els secrets d'una infraestructura única en el continent, ha rebut la visita de més de 800 xiquets i xiquetes de fins a 15 col·legis diferents fins al moment.

 

A una visita guiada per la instal·lació que no òbvia cap detall, li seguix activitat en pista, amb jocs i exercicis que coordinen monitors de València Basket, sempre adaptant-se a l'edat dels protagonistes. Per a acabar, els xiquets i xiquetes reben una xarrada sobre els valors que representa la Cultura de l'Esforç, abans de rebre també un xicotet obsequi que posa la guinda a la jornada. L'activitat, encara que enfocada xiquets d'entre 8-14 anys, està oberta a qualsevol edat i té un preu de 5€ per xiquet, fins a completar grups de 60 alumnes com a màxim.

 

La inscripció per a este programa està oberta de cara al pròxim curs escolar. Tots els col·legis interessats poden contactar per a informació o per a realitzar la inscripció cridant al 615 55 73 77.

 

L’Alqueria del Basket continua apostant per acostar el bàsquet a la societat valenciana, i amb “Tu cole en L’Alqueria” reforça el seu compromís per la formació dels més xicotets tant en l'àmbit esportiu amb en valors.


TAGS: