S'inicia la temporada de formació oberta d'entrenadors

05/09/2018

València Basket organitza la seua primera jornada oberta de formació d'entrenadors de la temporada que comença, una xarrada que tindrà lloc el dissabte 15 de setembre a les 10 hores en la pista central de L’Alqueria del Basket. Esta primera edició tractarà la “preparació física integrada en pista” i el “treball amb fonaments pràctics” en dos ponències (10:45 i 12:00h) que protagonitzaran Alejandro Vaquera i Toni Ten, respectivament.

 

La xarrada, comptarà amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV. Els altres tècnics podran accedir gratuïtament, inscrivint-se el mateix dia de l'esdeveniment.

 

Sobre els ponents

Alejandro Vaquera, llicenciat en Educació Física, doctor en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i preparador físic internacional i de distints equips ACB, és actualment l'encarregat de dirigir l'Àrea Física en el departament d'Arbitratge de la FIBA, en el que acumula ja una llarga experiència.

 

Toni Ten per la seua banda, acumula una gran experiència en les banquetes com a entrenador del TAU Castelló, a què ha comandat durant les últimes 13 temporades i al que ha conduït a la seua actual categoria, LEB Or.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.

 

Els entrenadors interessats a rebre informació sobre les pròximes jornades obertes de formació, poden enviar un mail sol·licitant-ho a prensa@alqueriadelbasket.com


TAGS: