Valencia Basket iniciarà la temporada amb tres noves penyes

07/09/2018

Que la família taronja continua creixent és una realitat, per segon any, la Fonteta s'ha quedat xicoteta en els abonaments, en este cas combinats per a veure tant primer equip masculí com femení, i ara, creixen els grups d'animació que s'unixen al club formant les nostres penyes.

 

Hui passen a formar part del club 3 nous col·lectius. Per a començar, arriba la penya "Penya València Roskis", amb la gran novetat que serà una penya on la gran majoria dels seus integrants són creditors del nou abonament femení per a la temporada 18-19. Els seus integrants coneixen bé la Fonteta, perquè la penya naix sobre la base d'aficionats que des de l'any 2000 van recolzar al Ros Casares en la ciutat.

 

A més, arriba la "Penya El Gallinero" penya jove nascuda en la ciutat de València però molt nombrosa que unix en una part a diversos membres de l'antiga penya "L'Espardenya".

 

Finalment, i seguint la tradició de penyes que tenen per nom als jugadors més emblemàtics de la història taronja, arriba la "Penya Bojan Dubljevic", en una mostra clara de com un valencià de Montenegro continua calant en el cor taronja.


TAGS: