Rafa Martínez i Will Thomas brinden per la seua renovació amb el patrocini de Bodegas El Villar

07/09/2018

El capità Rafa Martínez i l'ala-pivot Will Thomas han celebrat les seues respectives renovacions per una temporada més amb Valencia Basket en un acte que ha tingut lloc este matí en la Llotja VIP de la Fonteta i que ha comptat amb el patrocini de Bodegas El Villar. Rafa Martínez, capità del primer equip masculí des de fa set temporades i únic jugador de la història de l'entitat que ha guanyat quatre títols amb Valencia Basket, començarà la seua onzena temporada com a jugador taronja. Per la seua banda, Will Thomas (guanyador de la Liga Endesa 2017 i la Supercopa Endesa 2017), començarà el pròxim curs la seua tercera temporada en el Club.

 

Ha obert el torn de discursos el president de Bodegas El Villar, D. Félix López, que ha assenyalat que “és un honor estar en este acte, felicitar a Will Thomas i Rafa Martínez, heu renovat per un gran equip de bàsquet com és el nostre. Teniu l'honor d'estar en una casa que creix amb el seu esforç i sacrifici, una cosa semblant als agricultors de Bodegas El Villar. Tant de bo este acte de renovació siga el preludi d'una gran temporada. Molta sort i gràcies per permetre'ns estar ací amb vosaltres”.

 

El president de Valencia Basket, Vicente Solá, ha agraït a Bodegas El Villar el suport que està brindant al Club amb el seu patrocini des de 2016 i ha aprofitat este acte per a recordar que “començarem a col·laborar amb Bodegas el Villar amb l'elaboració d'un vi commemoratiu del nostre 30 aniversari en una temporada que va acabar amb el primer títol de Liga Endesa de la nostra història. I em complau informar-vos que hem aconseguit un nou acord de col·laboració amb Bodegas El Villar per a allargar la nostra relació empresarial i personal per a la pròxima temporada”.

 

Per a escenificar esta renovació del patrocini, el president Vicente Solá li ha entregat a D.José Vicente Rodrigo una camiseta oficial de joc del Valencia Basket amb la llegenda “Bodegas El Villar. 2016-2019”.

 

El president de Valencia Basket ha passat després a la parcel·la esportiva per a celebrar les renovacions de Rafa Martínez i Will Thomas “dos dels jugadors que ens van fer Campions de Lliga van a continuar lligats al nostre Club per a la pròxima temporada”.

 

Després de mostrar el seu desig que la recuperació de la seua operació de genoll seguisca pel bon camí que porta i repassar tots els èxits i els rècords que ostenta el capità taronja, Vicente Solá s'ha emocionat en assenyalar que “el que signifiques per a nosaltres no es pot mesurar en xifres. Quasi no es pot dir amb paraules. Ací estem parlant de sentiments. D'identificació amb uns colors i una forma de fer les coses. D'esforç per a seguir millorant i estar sempre a la disposició del que l'equip necessite a cada moment. De sacrifici pensant sempre abans en el benefici de l'equip que en tu mateix. I tot açò sense que vaja en detriment d'un rendiment esportiu excel·lent, que et manté entre els millors anotadors de nostre equip temporada darrere de temporada”.

 

Respecte a l'ala-pivot Will Thomas, el president taronja s'ha mostrat content de que “després d'una negociació que no ha sigut senzilla hàgem pogut retindre a un jugador amb una durabilitat excepcional i una professionalitat fora de tot dubte tant en les sessions d'entrenament com en els partits. Un jugador que ha sigut un dels pilars de l'equilibri defensiu del nostre equip al llarg de les dues últimes temporades. Estem molt satisfets de seguir comptant amb un jugador sòlid, versàtil, sobri però eficaç, capaç d'aportar-nos en les dues posicions interiors i que té una important experiència en les competicions que anem a disputar”.

 

El capità Rafa Martínez ha volgut “primer donar les gràcies per les paraules a Vicente. Estic molt content d'estar ací un altre any, és la meua casa, em sent molt identificat ací. Vull donar les gràcies per donar-me la confiança rebuda en un moment tan complicat com este amb les lesions.  Al club, a Paco, a tots els que formen el club perquè no era una decisió fàcil. Any amb reptes, com el del genoll, poder tornar a jugar i segurament ho aconseguisca amb l'ajuda de l'equip i del club”.

 

Per la seua banda, l'ala-pivot Will Thomas va donar les gràcies al Club “per portar-me de tornada. Volia jugar ací, i sí, ha sigut un estiu molt llarg amb una negociació per mitjà, però es va poder arribar a un acord i estic de tornada”.


TAGS: