Valencia Basket busca al ‘taronja més taronja’ per a viure la presentació junt amb l'equip

11/09/2018

Que el dia 23 de setembre, la presentació 18-19 és un dia especial per a l'afició de València Basket és conegut. Enguany, a més, este dia serà molt especial per a un aficionat o aficionada, que viurà la presentació des de dins, sent presentat com un jugador o jugadora més i presenciant el partit davant Divina Seguros des de la banqueta taronja.

 

A la cerca de l'aficionado/a més taronja

València Basket vol que un aficionat o aficionada viva una presentació més que especial. Per això, organitza un concurs perquè diumenge que ve 23 de setembre siga un dia inoblidable per a un dels els nostres.

 

El guanyador del concurs tindrà un inoblidable doble premi. D'una banda, en la presentació un a un de tots els jugadors i jugadores, tindrà la seua eixida particular, amb la gran ovació de la Fonteta, a més de posar en la tarima en la gran foto de família junt amb els equips. Per si açò fora poc, quan a continuació es jugue el partit ant Divina Seguros Joventut, podrà viure-ho en la banqueta junt amb la resta de la primera plantilla masculina.

 

És hora de concursar, t'expliquem com.

 

Primera fase: Puja la teua foto a Facebook, Twitter o Instagram

Volem veure com eres de taronja. Per a això, volem que puges una foto que millor represente la teua mentalitat taronja a la xarxa social que vullgues entre Facebook, Twitter i Instagram. Hauràs de pujar la teua foto abans del diumenge 16 a les 23:59 de la nit. Atenció, cada xarxa té les seues particularitats.

 

Si vull participar a través de Facebook...

En la nostra publicació base veuràs l'enllaç a un breu formulari. Hauràs d'entrar, introduir unes breus dades i triar des del teu telèfon la foto amb què vullgues participar. Si vols accedir directament a la promoció, ho pots fer en este enllaç.

https://pr.easypromosapp.com/p/831012

 

Si vull participar a través de Twitter...

Has de pujar un tweet amb un compte que no tinga cadenat (perquè podem veure-ho) amb una foto que exemplifique el molt taronja que eres, sempre usant en el text l'hashtag #TaronjaMesTaronja.

 

Si vull participar a través d'Instagram...

Has de pujar una foto amb un compte que no siga privada (perquè podem veure) en la que es mostre per què dbes ser triat com el taronja més taronja. Has d'usar en el text l'hashtag #TaronjaMesTaronja.

 

I si el meu compte de Twitter o Instagram és tancada però vull participar?

Llavors hauràs de participar a través de l'enllaç pel qual participen els usuaris de Facebook. T'ho recordem, és este.

 

Enllaç:

https://pr.easypromosapp.com/p/831012

 

Entra, accepta les nostres condicions, puja la foto, i hauràs participat.

 

Segona fase: Vota pel teu favorit

Una vegada tancat el termini de pujada de fotos, en el matí del dilluns, València Basket seleccionarà a les cinc fotografies finalistes. Des del moment que estes fotografies siguen anomenades finalistes, al llarg del dilluns, s'obrirà la segona etapa de la competició, una votació fins a les 12 hores del dijous 20 de setembre.

 

Un gran premi t'espera!


TAGS: