Sergi García: “Tornar amb la Selecció és un premi i una oportunitat de seguir millorant”

12/09/2018

El base Sergi García comença la seua segona temporada en el Valencia Basket amb bones sensacions. La primera en la que està podent realitzar la pretemporada amb els seus companys, encara que actualment està concentrat amb la Selecció Espanyola de cara als partits de classificació per a la Copa del Món 2019 del divendres a Ucraïna i del dilluns davant Letònia a Madrid. El director de joc balear reconeix que “esta temporada pràcticament canvia tot. La veritat és que estic molt content amb la confiança que m'està donant Jaume Ponsarnau. Crec que enguany estem anant pel bon camí. Els fitxatges que han vingut i el grup que havíem format crec que és un grup molt unit i açò fa guanyar. Espere que a poc a poc estiguem cada vegada millor i el més important, començar la competició guanyant”.

 

Sergi ha sigut titular en els dos primers encontres de pretemporada i es mostra content perquè “estic entrant una miqueta més en les rotacions, més que l'any passat, i la veritat és que s’ho he d'agrair a Jaume. És veritat que estem en pretemporada, que estem fent coses noves i l'equip s'està formant, però en qualsevol cas crec que cal agrair-ho. I sobretot cal treballar. Este és un camí molt llarg i treballem tots junts per a un mateix objectiu”.

 

El base internacional espanyol coincidix amb els seus companys en què la defensa ha de ser un dels aspectes clau de l'equip esta temporada: “Pot ser que el dia d'Inca estiguérem un poc més cansats amb el viatge però en esta pretemporada és veritat que quan hem estat un poc més forts darrere s'ha notat en el moment d'anar-nos-se’n en el marcador. Però cal estar tranquils, perquè estos partits són molt poc significatius, és pretemporada i no cal donar-li més importància que la que se li ha de donar”.

 

Des del diumenge nit, Sergi està concentrat amb la Selecció Espanyola i reconeix estar “molt content de poder tornar amb la Selecció Espanyola, de poder representar al meu país i ajudar a tots els companys. Ho prenc com un premi i com una oportunitat per a seguir millorant”.


TAGS: