Esther Díaz, Irene Garí i María Pina, capitanes en Liga Dia

13/09/2018

El nou projecte de València Basket per a la Lliga Dia, ja té capitanes que lideren a l'equip per a assentar-se en la màxima categoria nacional i tractar de competir contra els millors equips del nostre país.

 

Esther Díaz, serà la primera capitana de l'equip taronja. La jugadora valenciana, ha viscut l'evolució del projecte taronja des dels seus inicis i ara ho liderarà en la seua primera aventura en Lliga Femenina. Esther, és la jugadora que acumula un nombre més gran de partits defenent la camiseta del Club. Després de la Fase d'Ascens de la passada temporada, l'escorta va aconseguir la xifra de 107 partits. A més amb 57 triples, és també la quarta en eixa faceta. La passada temporada, va jugar la totalitat dels partits disputats, amitjanant un poc més de 12 minuts en la rotació taronja.

 

Irene Garí i María Pina completaran el trio de capitanes. La aler valenciana, que es va incorporar a la disciplina de València Basket la passada temporada per a ajudar a aconseguir el repte de l'ascens a la màxima categoria, va ser una peça molt important durant tota la temporada. Va jugar 29 dels 30 partits, amitjanant 9,2 punts i 9,4 de valoració per partit. A més, amb els 266 punts que ha anotat, s'ha convertit ja en la 13a màxima anotadora en la història del club.

 

Per la seua banda, María Pina, a pesar de ser la seua primera temporada en el club, acumula una gran experiència al màxim nivell. A les seues nombroses temporades en Lliga Femenina des que va completar la seua formació en Segle XXI, la jugadora valenciana suma una àmplia experiència internacional. Ha sigut convocada amb la selecció absoluta espanyola en nombroses ocasions, sumant fins al dia de hui 26 internacionalitats amb el combinat nacional.

 

El projecte de València Basket continua donant passos amb l'objectiu d'iniciar de la millor forma possible una temporada per al record.


TAGS: