Activat Allibera el teu Seient per al partit de presentació 18-19 (diumenge 23, 18:00h)

14/09/2018

València Basket vol informar els posseïdors de passes de temporada que no vagen a ocupar les seues localitats en este pròxim partit de presentació de la temporada 18-19, el primer que es jugarà en la Fonteta (diumenge 23, 18:00h) que poden cedir-les per a la venda lliure i d'eixa forma donar-li l'oportunitat a un altre aficionat perquè done el seu alé a l'equip en este partit.

 

Els abonats poden alliberar la seua localitat per a este partit de presentació fins a les 18:00 hores del divendres 21 de setembre.

 

Es recorda als abonats que han d'arreplegar el seu abonament abans del divendres a les 20 hores en les oficines del club per a poder assistir al dit partit.

 

Com allibere la meua entrada?

1.     Entra a la web oficial de Valencia Basket

2.     Busca i accedix a “Entrades i abonaments”

3.     Punxa a la pestaña “On-line”

4.     Entra en “Zona Personal”. Posa el teu e-mail i contrasenya en els espais habilitats per a açò. Si encara no t'han assignat una contrasenya associada al teu correu electrònic, has de sol·licitar-la cridant a les Oficines de Valencia Basket al número 96 395 70 84 (de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h)

5.     Dins de “Zona Personal”, busca la pestanya amb el nom “Zona Abonaments” que apareixerà a l'esquerra de les teues dades personals i fes clic en ella

6.     Quan aparega el teu llistat d'abonaments vigents, clica en “Eventos” dins de l'abonament que desitges alliberar.

7.     Apareixerà en eixe moment el llistat de partits disponibles. Punxa a “Alliberar” per a posar el teu seient en venda lliure per al partit que hages seleccionat

 

Quins beneficis té alliberar el meu seient?

A més de ajudar a fer que la Fonteta present el millor aspecte possible en un gran partit, alliberar el seient també té un benefici per a l'abonat que decidix usar esta opció. Si la localitat que hages alliberat es ven abans de la data corresponent a eixe partit obtindràs un descompte que s'aplicarà a l'abonament de la pròxima temporada. En cas de no renovar l'abonament, eixe descompte es perdrà de manera definitiva. La relació de descomptes segons sectors és la següent:

 

Grada Fons

4 euros

Grada Lateral

4 euros

Cistella

5 euros

Preferent + Tribuna Corba

7 euros

Tribuna Lateral

7 euros

Tribuna Central

10 euros

VIP

20 euros

 

Els descomptes per este tipus de promoció no podran superar el 70% del preu del teu abonament de la temporada que ve.

 

Com recuperar el teu abonament?

Si has alliberat la teua entrada però finalment pots vindre al partit, pots recuperar la teua localitat sempre que no s'haja venut. Seguint els mateixos passos que vas fer per a alliberar el teu seient, en arribar al pas 7, en el llistat de partits t'apareixerà l'opció de punxar en el botó “Recuperar” per a tornar a activar el teu abonament per a l´encontre per al qual havies cedit la teua localitat.

 

Fins a quan pots recuperar l´entrada?

El termini límit per a recuperar un seient alliberat és fins la data indicada anteriorment, les 18:00 hores del divendres 21 de setembre. Una vegada passat eixe límit, les entrades alliberades que no hagen sigut adquirides per un altre espectador ni recuperades pel titular de l'abonament quedaran a la disposició del Club sense possibilitat de benefici per a l'abonat.

 

Cóm saber si la teua entrada s´ha venut?

Si vols saber si l'entrada que has alliberat ha sigut adquirida per una altra persona, el procés és similar al de la compra de localitats. Entra en la web de Valencia Basket, busca primer la pestanya “Entrades i abonaments” i dins d'ella “On-line”. T'apareixerà en eixe moment l'opció de comprar entrades per al partit davant el Real Madrid.

 

Punxa en l'opció “Comprar Entrades”, busca el teu sector dins del plànol virtual de la Fonteta i una vegada dins del sector localitza el seient que hages alliberat. Si apareix acolorit en verd és que el seient no ha sigut comprat per ningú. Si apareix en color roig, significa que algú ja ha adquirit eixe espai per al partit en qüestió i ja no pots recuperar-ho per al dissabte.

 

En qualsevol cas, una vegada esgotat el termini per a alliberar el seient, el club comunicarà als seus abonats si el seu seient s'ha venut i per tant, si se li aplicarà el descompte en l'abonament de la temporada següent, o si per contra no s'ha produït la venda de la seua localitat.

 

Entrades des de 15 euros

Una vegada s'alliberen entrades del partit, eixiran a la venda amb els següents preus.

 

Grada Fons

15 euros

Grada Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Corba

30 euros

Tribuna Lateral

30 euros

Tribuna Central

40 euros

VIP

80 euros

 

Pots comprar les teues entrades en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d'en els dies de partit fins a la finalització del xoc. A més, poden comprar-se en els nostres punts de venda i a través de la nostra pàgina Web

 

 

¿Cómo libero mi entrada?

8.     Entra en la web oficial de Valencia Basket

9.     Busca y accede a “Entrades i abonaments”

10. Pincha en la pestaña “Entrades On-line”

11. Entra en “Zona Personal”. Pon tu e-mail y contraseña en los espacios habilitados para ello. Si todavía no te han asignado una contraseña asociada a tu correo electrónico, debes solicitarla llamando a las Oficinas de Valencia Basket al número 96 395 70 84 (de 9:30h a 14:00h y de 16:00h a 20:00h)

12. Dentro de “Zona Personal”, busca la pestaña con el nombre “Zona Abonos” que aparecerá a la izquierda de tus datos personales y haz click en ella

13. Cuando aparezca tu listado de abonos vigentes, clica en “Eventos” dentro del abono que desees liberar.

14. Aparecerá entonces el listado de partidos disponibles. Pincha en “Liberar” para poner tu asiento en venta libre para el partido que hayas seleccionado.

 

¿Qué beneficios tiene liberar mi asiento?

Además de ayudar a que la Fonteta presente el mejor aspecto posible en un gran partido, liberar el asiento también tiene un beneficio para el abonado que decide usar esta opción. Si la localidad que hayas liberado se vende antes de la fecha correspondiente a ese partido, obtendrás un descuento que se aplicará al abono de la próxima temporada. En caso de no renovar el abono, ese descuento se perderá de manera definitiva. La relación de descuentos según sectores es la siguiente:

 

Grada Fondo

4 euros

Grada Lateral

4 euros

Canasta

5 euros

Preferente + Tribuna Curva

7 euros

Tribuna Lateral

7 euros

Tribuna Central

10 euros

VIP

20 euros

 

Los descuentos por este tipo de promoción no podrán superar el 70% del precio de tu abono de la temporada que viene.

 

¿Cómo recuperar tu abono?

Si has liberado tu entrada pero finalmente puedes venir al partido, puedes recuperar tu localidad siempre que no se haya vendido. Siguiendo los mismos pasos que hiciste para liberar tu asiento, al llegar al paso 7, en el listado de partidos te aparecerá la opción de pinchar en el botón “Recuperar” para volver a activar tu abono para el encuentro para el que habías cedido tu localidad.

 

¿Hasta cuándo puedes recuperar la entrada?

El plazo límite para recuperar un asiento liberado es la fecha y el horario indicados anteriormente, las 16:00 horas del miércoles 14 de junio. Una vez rebasado ese límite, las entradas liberadas que no hayan sido adquiridas por otro espectador ni recuperadas por el titular del abono quedarán a disposición del Club sin posibilidad de beneficio para el abonado.

 

¿Cómo saber si tu entrada se ha vendido?

Si quieres saber si la entrada que has liberado ha sido adquirida por otra persona, el proceso es similar al de la compra de localidades. Entra en la web de Valencia Basket, busca primero la pestaña “Entrades i abonaments” y dentro de ella “Entrades On-line”. Te aparecerá entonces la opción de comprar entradas para el partido ante el Real Madrid.

 

Pincha en la opción “Comprar Entradas”, busca tu sector dentro del plano virtual de la Fonteta y una vez dentro del sector localiza el asiento que hayas liberado. Si aparece coloreado en verde es que el asiento no ha sido comprado por nadie. Si aparece en color rojo, significa que alguien ya ha adquirido ese espacio para el partido en cuestión y ya no puedes recuperarlo para el sábado.

 

En cualquier caso, una vez agotado el plazo para liberar el asiento, el club comunicará a sus abonados si su asiento se ha vendido y por tanto, si se le aplicará el descuento en el abono de la temporada siguiente, o si por el contrario no se ha producido la venta de su localidad.

 

Entradas desde 20 euros

Una vez se liberen entradas del partido, saldrán a la venta con los siguientes precios.

 

Grada Fondo

15 euros

Grada Lateral

15 euros

Canasta

20 euros

Preferente

25 euros

Tribuna Curva

30 euros

Tribuna Lateral

30 euros

Tribuna Central

40 euros

VIP

80 euros

 

Puedes comprar tus entradas en las oficinas de Valencia Basket situadas en el pabellón de la Fonteta (Avenida Hermanos Maristas, 16) en horario de 9:30 a 14:00 y de 16:00 a 20:00h de lunes a viernes, además de en los días de partido hasta la finalización del choque. Además, pueden comprarse en nuestros puntos de venta y a través de nuestra página Web.


TAGS: