Valencia Basket estrena la pretemporada amb victòria (48-82)

15/09/2018

Bones sensacions de València Basket en l'estrena en pretemporada del primer projecte per a la Lliga Dia. Les xiques de Rubén Burgos van deixar bons minuts i es van portar la victòria en el Memorial Jesús Cervós davant de Cadi La Seu.

El conjunt taronja va començar el partit molt intens. La defensa fèrria va desesperar a les locals, que trobaven la cistella amb dificultat. No obstant això, l'encert taronja era notable i van arribar prompte les primeres diferències, que forçaven el temps mort de les catalanes.

El joc interior de València Basket dominava la zona, amb els primers punts de Tinara Moore, junt amb una molt entonada Rebeca Cotano. Meiya Tirera, Tamara Abalde, la rotació taronja funcionava i la diferència continuava creixent. Al descans, les sensacions eren molt positives i el marcador mostrava un 18-53 per a les visitants.

La segona mitat va canviar un poc el guió. Les catalanes van trobar millor les seues jugadores clau, i van millorar el seu encert. València Basket no obstant això, no va abaixar la intensitat. Amb un joc coral caracteritzat per la busca sempre d'un passe extra, les valencianes van mantindre la diferència i van saber tancar una victòria que a més va deixar el debut de la júnior Laura Campos amb el primer equip.

Demà, les taronja tornaran a posar a prova la seua evolució davant d'un altre rival d'entitat com Snatt’s Sant Adrià (17:30).