Valencia Basket continua creixent en Sant Adrià (40-77)

16/09/2018

No podia acabar amb millors sensacions el cap de setmana per a un València Basket que va sumar la seua segona victòria en pretemporada de nou davant d'un rival de Lliga Dia en terres catalanes.

Les jugadores de Rubén Burgos van repetir davant de Snatt’s Sant Adrià l'intens inici que els va donar les primeres diferències davant de Cadi La Seu. Meiya Tirera dominava el joc interior, anotant amb facilitat i Tinara Moore la secundava capturant tots els rebots. Les locals no trobaven solució i al final del primer quart el marcador ja era de 8-20.

El segon parcial va seguir la mateixa tònica i la diferència va continuar augmentant. Les jugadores exteriors van anar rotant per a aportar punts, i l'atac taronja va continuar trobant espais amb facilitat. Irene Garí, Joy Adams, María Pina, Maria Bettencourt... de nou el joc coral tornava a ser clau i al descans València Basket es posava per damunt dels 20 (20-41).

A pesar dels intents de Dunham i Keita, Snatt’s Sant Adrià tampoc aconseguiria reduir la diferència en el marcador. Rubén Burgos va continuar repartint minuts amb encert i l'equip va exhibir una bona forma per a controlar el marcador fins al final.

De nou el partit va tornar a deixar a més una nova oportunitat per a la júnior Laura Campos, que va jugar més de 4 minuts i va anotar els seus primers 3 punts com taronja. Cap de setmana redó de treball, per a continuar creixent en una pretemporada que tindrà el seu tercer test davant de Girona el pròxim 29 de setembre.