Tamara Abalde i Joy Adams seran presentades demà a L’Alqueria del Basket

17/09/2018

La jugadora internacional Tamara Abalde (1.91, Ferrol, 06/02/1989, 29 anys) i la aler americana Joy Adams (1.80, Orland, 28/05/1993, 24 anys) seran presentades oficialment com noves jugadores taronja demà a les 13h en l’Alqueria del Basket. Les noves jugadores estaran acompanyades en l'acte pel president de València Basket, Vicente Solá, a més de Nicolás i Albertina Barber, Director General i Directora de Màrqueting de Delikia.

 

Sobre Tamara Abalde i Joy Adams

Tamara Abalde, que és la germana del jugador de l'equip masculí Alberto Abalde, ha amitjanat 11,9 punts en més de 30 minuts de joc l'última temporada amb Mann- Filter Zaragoza en Lliga Dia, i gaudix d'una àmplia experiència en la categoria, ja que ha militat en distints equips des del seu debut. La jugadora compta també amb una àmplia experiència amb la selecció espanyola. Ha sigut convocada en nombroses ocasions amb el combinat absolut femení després de passar per totes les categories de formació. Entre altres cites, va participar en l'Europeu de 2009 aconseguint la medalla de bronze i va ser olímpica a Pequín 2008, a més de tornar a ser citada en la concentració prèvia a la Copa del Món este mateix any.

 

Joy Adams, per la seua banda, va tindre una excel·lent experiència en la seua etapa universitària en Iona College sent una de les jugadores més destacades abans de provar sort en el bàsquet espanyol. Arribaria a les nostres competicions de la mà d'Universitat d'Oviedo en Lliga Femenina 2. Allí va destacar especialment, amb uns números de 21.7 punts i 12.5 rebots per partit, amb una valoració de 27.7 per partit per a ser MVP de la competició. Després de la seua primera temporada, va acceptar la proposta de Nissan Al-Qázeres per a disputar la Lliga Dia i el bot no li va vindre gran. Els seus bons números a Extremadura li han favorit per a ser la sèptima jugadora més valorada de la lliga regular.


TAGS: